Πέντε καινούριες σειρές που αξίζει να δεις!

Οι τηλεοπτικές σειρές είναι αγάπη μεγάλη. Πλέον οι σειρές πολλές φορές έχουν μεγαλύτερο budget από τις ταινίες και πολλοί είναι οι ηθοποιοί που επιλέγουν  να παίξουν σε σειρά και όχι σε ταινίες.

Τους τελευταίους μήνες έχω βρει μερικές σχετικά καινούριες και πολύ ενδιαφερουσες

Αν θέλεις να δεις άλλες προτάσεις που έχω, διάβασε εδω

 

Designated Survivor

p14387024_b_v8_aa

Σίγουρα δεν είναι Homeland η House of Cards, όμως μου αρέσει πολύ, έχει ενδιαφέρον, ανατροπές και καλό στήσιμο. Παρακολουθουμε την ιστορία του Tom όπου μετά από μια τρομοκρατική επίθεση όπου έχουν σκοτωθεί όλα τα μέλη της  κυβέρνησης , αναλαμβάνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Περιπέτεια, δράμα, κάποια κωμικά στοιχειά και όλα αυτά μέσα στο περιβάλλον του Οβάλ γραφείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dark dark-season-1

Δεν είμαι φαν των ταινιών/σειρών σε άλλες γλώσσες, όμως σε αυτή την περίπτωση κάτι συνέβη. Αυτη η σειρά με κέρδισε από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο και σίγουρα κάποιος που είναι φαν του είδους αξίζει να την δει. Ωραίοι ηθοποιοί, σκηνοθεσία και σενάριο σε αυτό το δράμα/περιπέτεια με δόσεις επιστημονικης φαντασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The GoodFight the-good-fight   

Αν σας άρεσε το The Good Wife και σειρές όπως το Suits, How to get away with murder, αυτή είναι μια πολύ καλή πρόταση! Η σειρά αποτελεί συνέχεια του Good Wife με την μοναδική Christine Baranski. Δράμα, δικηγόροι, προσωπικές σχέσεις, ίντριγκες σε συνδυασμό με καλούς ηθοποιούς, ωραίο σενάριο και σκηνοθεσία.

 

 

 

 

 

 

 

The Good Doctor MV5BMTU0Nzk2MDE2MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzg0MzI3MzI@._V1_

Συναισθηματικα έντονη σειρά με στοιχεία από House , όπου παρακολουθουμε τον Shaun, Freddie Highmore υποψήφιο για χρυσή σφαίρα για αυτό το ρόλο, ένα νεαρό χειρούργο με αυτισμό αλλά υψηλό IQ στην καθημερινοτητα του αλλά και στο πως σώζει ζωές καθημερινά στο νοσοκομείο που δουλεύει. Μια καλή πρόταση αν ψάχνετε δραματική/κοινωνική σειρά. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

American Gods MV5BY2ViNGI1ZGUtYmUyNS00ZWU0LWExOTQtMDMwZjQ2ZWJhNmRhXkEyXkFqcGdeQXVyNjYxMDUzODc@._V1_SX671_CR0,0,671,999_AL_

Αν ψάχνεις κάτι καλτ, με supernatural και ωραία μουσική/ σκηνοθεσία να μια πρόταση για σένα. Όσο προχωράνε τα επεισόδια γίνεται όλο και καλύτερη και περιγράφει την ιστορία του Shadow οπού ξαφνικά ανακαλύπτει το ανεξήγητο, το μυστήριο και ξεκινά ένα ταξίδι που δεν ξέρουμε που θα βγάλει. Ωραίοι ηθοποιοί, σκηνοθεσία και σενάριο, πολύ δυνατή η μουσική σε αυτή την καινούρια σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Gaiman.

 

 

 

 

 

 

 

Αυτές ήταν οι καινούριες σειρές που έχω βρει και προτείνω, πάντα ψάχνω για καινούριες σειρές οπότε περιμένω και τις δικές σας προτάσεις.

Εσείς με ποια επεισόδια ξενυχτάτε αυτό τον καιρό;

Leave a comment